flEKSIBILITET

Den eneste privatistskolen som filmer all undervisning og derfor ikke har obligatorisk oppmøte. Gå på skole, men se undervisningen hjemmefra ved behov. Repeter undervisningen så mange ganger du vil frem mot eksamen. Chat med læreren og delta i forum. Undervisning på dagtid, kveldstid og i helger. Du kan også få gratis rådgivning på dag- og kveldstid, og få din egen personlige lærer – både på skolen og via nett.
 

GODE LÆRERE

KOLON har motiverte og engasjerte lærere; med faglig tyngde. Lærere som kan eksamen, elsker å bygge selvtillit, gi tilbakemeldinger og ikke minst har engasjerende og gode forklaringer. Lærere som bryr seg, og som jobber for at du skal nå de faglige målene dine – uansett hva de er.
 

GODE LOKALER MIDT I SENTRUM

KOLON ligger midt i byen, mellom bybanestoppene Bystasjonen og Nygård. Nyoppussede lokaler med mange grupperom, barbord langs store vindusflater, en hyggelig sofakrok samt tilgang på kjøkken og dusj.

OPPFØLGING

Gratis oppfølgingsprogram som skal hjelpe å sikre at du når målene dine. Programmet inkluderer blant annet rådgivning, gratis leksehjelp i matematikk hver søndag frem mot eksamen, kurs i studieteknikk og eksamensmestring. Du bestemmer selv hvor tett oppfølging du ønsker, og om du ønsker oppfølging i det hele tatt.

 

SERIØS OG ENGASJERT

KOLON er en liten skole som bryr seg. Vi er opptatt av kvalitet og av at du skal ha de BESTE forutsetningene for å nå målene dine. Derfor er KOLON en pådriver for å utvikle stadig bedre utdanningsplattformer og smarte læringstjenester. En pådriver for at du skal kunne tenke nytt om skole, om deg selv og din fremtid.