Vi tilbyr:

undervisning klasserom

undervisning klasserom bobler

På vår skole i Bergen, tilbyr vi klasseromsundervisning i de aller fleste fag fra videregående skole. Vi er opptatt av å gi deg det beste utgangspunktet for å nå dine mål på eksamen, og har derfor fokus på eksamensrettet undervisning i alle våre kurs. På vår skole har vi kun små klasser, slik at du skal få best mulig oppfølging fra våre engasjerte lærere. I tillegg filmes all undervisning, slik at du kan se igjen pensum så mange ganger du vil før eksamen.

en-til-en undervisning

en-til-en undervisning bobler

Trenger du å dekke noen kunnskapshull? Har du lyst på ekstra oppfølging fra lærer? Våre personlige lærere tilrettelegger undervisningen til ditt nivå og dine ambisjoner. Vi tilbyr én-til-én undervisning både på dagtid og kveldstid, slik at det alltid er fleksibelt for deg.

nettkurs

nettkurs bobler

Vi vet at det ikke alltid er like lett å få tid til alt i en hektisk hverdag, derfor tilbyr vi også nettkurs. Her finner du forhåndsinnspilte videoklipp av faglærere som er skreddersydd mot eksamen, oppgaver du kan trene deg på og andre ressurser som kan være nyttig i din vei mot eksamen. Du kan også sende inn arbeid og få tilbakemeldinger fra lærer. Alt er fleksibelt og tilgjengelig når du selv ønsker det.